Kedves Látogató, ki ez oldalra beléptél, több lehetőség közül választhatsz:

- egyszerűen csak tájékozódsz, vagy

- gyógyulni szeretnél (vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy és egy egészen új élményre vágysz), ezért kipróbálod a közhasznú alapítványunk által fenntartott tatabányai kezelőhelyen a Jinjutsut, ezt a mellékhatásoktól mentes alternatív gyógymódot (a kezelésekért nem kérünk pénzt, a betegek adományt szoktak érte adni), vagy

- a környezetünkben élő rászoruló betegek ellátása érdekében, támogatod tevékenységünket akár egyszeri, akár rendszeres adománnyal, melyet a Gyógyítás Művészete Turulvölgyi Alapítvány (a tatabányai K&H fióknál vezetett) 10400913-50526548-72511014 számú bankszámláján fogadunk.

Amennyiben úgy döntesz, hogy adományoddal járulsz hozzá a betegek Jinjutsu kezeléséhez, 16 000 Ft-tal egy rászoruló beteg 2 heti, 32 000 Ft-tal egy havi ellátását fedezed.

Természetesen szívesen fogadjuk bármilyen, kisebb adományodat is.

Országos gyógyító közösségünk öt kezelőhelyéből anyagi okok miatt sajnos már csak kettő maradt. Te is tehetsz érte, hogy egyetlen megmaradt vidékiként a Tatabányai Jinjutsu Kezelőhely fennmaradjon, ahol a betegek több, mint 90%-án tudunk segíteni (állapotuk a kezelések hatására javul, vagy meggyógyulnak).

- úgy is támogathatsz bennünket, hogy az neked nem kerül semmibe: személyi jövedelemadód 1%-át is felajánlhatod részünkre. Adószámunk: 18276194-1-11. Amennyiben már beadtad bevallásodat, de nem rendelkeztél az 1%-ról, a gyogyitasmuveszete"kukac"gmail.hu vagy 70/380-28-17-es elérhetőségeinken keress minket, és egyszerűen segítünk azt is megoldani.

Köszönjük segítségedet, a sokszor kilátástalan helyzetben lévő betegek nevében is!