Súlyos mozgássérültként élek. Lelkileg sem voltam rendben.

Véletlenül találtunk rá a gyógyítóra, Andrásra Tatabányán, a Családsegítő Intézetben tartott Egészség Napon. Édesanyámat kezelte, és az évek óta zsibbadó ujjából megszüntette a zsibbadást. :-)

Első sorban egy cipő által feltört mély seb kialakulása a deformitással bíró bokámon, amivel a kezelőhelyre érkeztem. Napi kötözéssel, heti sebész által ellenőrizve már műtéttel riogattak. Ez a seb a kezelések segítségével begyógyult. :-)

Szinte napi migrénes fejfájás gyötört. Ezek a fejfájások is minimálisra csökkentek és a migrénesség először sima fejfájássá vált, majd szinte teljesen megszűnt.

A 20, 25 évig nem mozgó lábaim is mozogni kezdtek! :-)

Én csak pozitívan és csodálattal tudok beszélni erről a gyógymódról! Mindenkinek ajánlani tudom. Hat a testre és a lélekre egyaránt!

Kérlek, Te is rendelkezz az adód 1%-áról a kezelőhely alapítványa javára, hogy az itt maradhasson, a környéken élőket segíthesse!

Adószám: 18276194-1-11."

Sz. Szonja, Tata

megyei Príma Díjas szájjal festő

2016

----------------------------------

Kérjük, támogassa a kezelőhely fenntartását adója 1%-ával, hogy minél többen gyógyulhassanak!

Amennyiben úgy dönt, hogy adományával járul hozzá betegeket segítő tevékenységünkhöz, 16 000 Ft-tal egy rászoruló beteg egy heti, 70 000 Ft-tal egy havi ellátását fedezi.

Természetesen szívesen fogadjuk bármilyen kisebb adományát is. Bankszámlaszámunk: K&H 10400913-50526548-72511014, Gyógyítás Művészete Alapítvány.

Szükségünk van ezekre a bevételekre is, mivel így egy rászoruló is megkaphatja a szükséges kezelést, anyagi lehetőségeitől függetlenül - akkor is, ha képtelen lenne fizetni érte.

Adószám: 18276194-1-11.

-----------------------------------

egy másik migrénes beteg gyógyulásáról:

„16 éves lányom migrénes fejfájásban, szédülésben szenvedett. 3 havonta 1 hétig nem tudott iskolába járni. Minden orvosi vizsgálat eredménye negatív volt. 2009-ben 3-4 kezelésen voltunk. A kezelések során éreztem az energia áramlást, a feltöltődést, a koncentrációt, a hitet. 2009. augusztus 15. óta nem jött elő a tünet (8 hónapja). Bizakodóak vagyunk." 

Pintérné Szakál Ágnes

 

 

 

 

„A Fejér megyei Móron élek. 

4 éve augusztus elején egy pénteki napon a munkahelyemen eszméletlen derékfájás tört rám. Alig tudtam menni, szerencsére autóval mentem dolgozni, így 11 óra tájékán hazajöttem. Kaptam injekciót, ami semmit sem használt. Az állapotom romlásával a mozgás egyre fájdalmasabbá vált. Volt, hogy a cipőmet sem tudtam bekötni, vagy járni sem tudtam a fájdalomtól. Az idegsebész MR  vizsgálattal megállapította, hogy az ágyéki gerincszakasz egyes csigolyái közt a porcok elkocsonyásodtak, felszívódtak. Eredményes gyógymódot nem ígértek. 

Több hónapos vizsgálatok és kezelés után is csupán azt sikerült elérni, hogy a fájdalomcsillapítót beállították úgy, hogy a továbbra is folyamatos fájdalmaim ellenére képest voltam bottal mozogni. A lépcsőn, a korlátba kapaszkodva lépcsőfokról lépcsőfokra fel tudtam magam húzni.

Néhány hetes energetikai kezelés után állapotom javulni kezdett, majd 3 hónap után teljesen megszűnt a fájdalom. Azóta is – közel négy éve – tünetmentes vagyok. Újra kerti munkát végzek, teljes, fájdalommentes életet élek. 

Kérlek, támogasd a gyógyító tevékenységet adód 1%-ával – azért, hogy az itt maradjon Móron, minél több helybéli gyógyulhasson!” 

Holik András

https://www.facebook.com/andras.holik.5

 ---------------------

 

Kérjük, támogassa a kezelőhely fenntartását adója 1%-ával, hogy minél többen gyógyulhassanak!

Amennyiben úgy dönt, hogy adományával járul hozzá betegeket segítő tevékenységünkhöz, 16 000 Ft-tal egy rászoruló beteg egy heti, 70 000 Ft-tal egy havi ellátását fedezi.

Természetesen szívesen fogadjuk bármilyen kisebb adományát is. Bankszámlaszámunk: K&H 10400913-50526548-72511014, Gyógyítás Művészete Alapítvány.

Szükségünk van ezekre a bevételekre is, mivel így egy rászoruló is megkaphatja a szükséges kezelést, anyagi lehetőségeitől függetlenül - akkor is, ha képtelen lenne fizetni érte.

Alapítványunk neve: Gyógyítás Művészete Alapítvány, adószám: 18276194-1-11.

----------------

 

Másik móri gerincprobléma gyógyulása:

„2013 októberében erős fájdalmat éreztem a jobb lábamban, alig bírtam menni porckorong sérv miatt. Még az erős fájdalomcsillapító sem használt, aludni sem tudtam. Az orvos hagyományos kezelést írt elő, ami semmi változást nem hozott.

Ekkor felkerestem Torma András gyógyítónkat Tatabányán, aki heti két alkalommal kezelt. A kezelések alatt már nem kellett szednem semmi gyógyszert és a fájdalom is elviselhető volt, el tudtam lazulni és közben feltöltődtem.

Hétről hétre javult az állapotom, 6-7 kezelés után teljesen rendbe jöttem. Azóta sem volt semmi problémám. Jó tudni: bármikor kéznél van a segítség. Ajánlom mindenkinek, aki gyógyszerek nélkül szeretne gyógyulni.

Kérlek, ajánld fel adód 1%-át az alapítványuk részére, hogy továbbra is elérhető legyen ez a rendkívül hatékony japán eredetű, mellékhatásoktól mentes gyógymód! Azért, hogy a megtermelt adónk itt maradjon, az itt élőket szolgálja.

Gyógyítás Művészete Alapítvány, adószám: 18276194-1-11.”

Baka Lászlóné, Mór

https://www.facebook.com/maria.baka

-----------------------------------------

Kérjük, támogassa ezt a csodálatos kezdeményezést! Hogy fennmaradhasson a kezelőhely, hogy továbbra is kezelhessük a betegeket. Már akár kis összegű adománnyal is nagyban hozzájárulhat a bérleti díjhoz, vagy egyéb fenntartási költségekhez.

Bankszámlaszámunk: K&H 10400913-50526548-72511014, Gyógyítás Művészete Alapítvány.

 

 

 

"Apjával történő szakításunk lelkileg összetörte pici lányunkat. Az addig makk-egészséges baba hirtelen betegségek sorozatán esett át. Főleg felső légúti problémákkal küzdött, torka, mandulája, füle, tüdeje szinte állandó gyulladásban voltak, láza többször szaladt 40 fok fölé. Másfél évig tartott a folyton megújuló betegség.

Már a kórházat is megjártuk, mikor András felajánlotta a segítségét. Napközben nem lehetett kezelni lánykámat, mivel az energiától úgy feltöltődött, hogy képtelen volt nyugodtan ülni/feküdni. Így csak az ebéd utáni és az éjszakai alvások alatt volt mód a kézrátétellel történő gyógyításra. András hetente többször jött, akár este 9 vagy 10 után és kezelte gyermekemet sokszor éjfélig is. A gyógyító mester hetekig tartó munkája hatására lassan javulni kezdett lányom állapota, erősödött a teste, végül teljesen meggyógyult. Az energiából – ami a kezelések során betöltötte a szobát – nekem is jutott. Éreztem, hogy a baba miatti éjszakázástól kimerült szervezetem feltöltődik.

Azóta kislányom olyan, akár egy kis energiabomba. Fáradhatatlan, mindenre kíváncsi, számára nem létezik a lehetetlen. 

Hálás vagyok, hogy megismerhettem a japán Usui mester módszerét, amely áldást hoz az életünkbe.

Dana boldog és kiegyensúlyozott kislány – mint az egyik kedvenc képén is látszik, itt, a facebook-on :) 

Kérlek, te is rendelkezz az SZJA-d 1%-áról a Gyógyítás Művészete Alapítvány javára, hogy más gyerekek is gyógyulhassanak! Adószám: 18276194-1-11. 

És kérlek, oszd meg másokkal is, hogy minél többen tudjanak erről a gyógymódról!

Zselyke Éva

Ui.: a hitelesség érdekében, további fényképeinkkel itt látható a facebook profilom."

----------------------------------------------

Amennyiben nincs SZJA-ja, vagy 1%-át már másnak ajánlotta fel, adományozóként is felelősen részt vehet az Ön által támogatandónak ítélt célok megvalósításában. Sajnos, ez Magyarországon nem terjedt el, ellentétben a legtöbb ázsiai és nyugat-európai országgal. Aki tehát adományoz, olyan szívjóságról tesz tanúságot, mely kevesekre jellemző.

Amennyiben úgy dönt, hogy adományával járul hozzá betegeket segítő tevékenységünkhöz, 16 000 Ft-tal egy rászoruló beteg egy heti, 70 000 Ft-tal egy havi ellátását fedezi.

Természetesen szívesen fogadjuk bármilyen, kisebb adományát is. Bankszámlaszámunk: K&H 10400913-50526548-72511014, Gyógyítás Művészete Alapítvány.

 

 

Az orr jobb oldalán elhelyezkedő, hüvelykujjbegynyi, folyamatosan hegesedő rosszindulatú bőrdaganattal (basaliomával) kezelünk ötvenes férfit. 

Az első kezelés után újra tudta mozgatni orrcimpáját, és arról is beszámolt, amiről a kezelt betegek jelentős része: jól és pihentetően aludt végre. A harmadik kezelés után, mint ahogy megfogalmazta, "orra jobb oldala újra érzékeny, élet költözött bele, a bőr simább". 

Az érintett terület gyógyulása hamar beindult, de a betegség okának megszüntetése még biztosan hosszabb időt vesz igénybe. 

Gyakran tapasztaljuk, hogy a rosszindulatú daganatok jól reagálnak az Usui-féle kezelésre. Amíg nincs áttét, addig jó esély van a teljes gyógyulásra is. 

------------------------------------------ 

Kérjük, támogassa a kezelőhely fenntartását adója 1%-ával, hogy minél többen gyógyulhassanak! 

Alapítványunk neve: Gyógyítás Művészete Alapítvány, adószám: 18276194-1-11.

 

Kérjük, támogassa ezt a csodálatos kezdeményezést! Hogy fennmaradhasson a kezelőhely. Már akár kis összegű adománnyal is nagyban hozzájárulhat a bérleti díjhoz, vagy egyéb fenntartási költségekhez.

Bankszámlaszámunk: K&H 10400913-50526548-72511014, Gyógyítás Művészete Alapítvány.

 

 

 

„Enikő nagyon sokszor és sűrűn szenvedett felső légúti betegségben, illetve rejtett „láz szindrómás” betegségben. 

Amikor András felajánlotta a segítségét, Enikő 4 éves volt. Ekkor már a láz szindrómás kórból kigyógyult. Eljött hozzánk és elkezdte kezelni őt. Az első alkalommal állapotfelmérést végzett, majd speciálisan azokat a területeket kezelte, ahol a gócot érezte.  Ez, ha jól emlékszem kb. 10 kezelést jelentett. Az első alkalmakkor egészen jól viselte, a közel 1 órányi fekvést. Ez idő alatt mesét olvastam neki, vagy beszélgettünk. Aztán kezdett jobban lenni, majd ezáltal nehezebben viselte az egyhelyben való „semmittevést”, így András dolga is nehezebb volt, majd még később már elutasító is lett, nem akarta már. Az idő haladtával kénytelen volt olyan időben gyógyítani, amikor aludt még. Ritkultak a beteg időszakok, közben volt egy orrmandula műtét is, ami után még mindig sajnos jelei mutatkoztak a felső légúti betegségeknek. A kezelés vége felé már eléggé elutasító lett, már nem akarta, hogy valaki, egy „idegen” ott legyen a közelében. Így véget ért a gyógyítás, de elmondhatom, hogy lassan egy éve már hogy nem kellett vele táppénzen lennem és még a mai napig emlegeti András nevét, hogy mikor hívom el őt újra :)

Köszönöm a segítségedet!"

Enikő anyukája

-----------------------------

Kérjük, támogassa ezt a csodálatos kezdeményezést, hogy fennmaradhasson a kezelőhely! Már akár kis összegű adománnyal is nagyban hozzájárulhat a bérleti díjhoz, vagy egyéb fenntartási költségekhez.

Bankszámlaszámunk: K&H 10400913-50526548-72511014, Gyógyítás Művészete Alapítvány.