"Apjával történő szakításunk lelkileg összetörte pici lányunkat. Az addig makk-egészséges baba hirtelen betegségek sorozatán esett át. Főleg felső légúti problémákkal küzdött, torka, mandulája, füle, tüdeje szinte állandó gyulladásban voltak, láza többször szaladt 40 fok fölé. Másfél évig tartott a folyton megújuló betegség.

Már a kórházat is megjártuk, mikor András felajánlotta a segítségét. Napközben nem lehetett kezelni lánykámat, mivel az energiától úgy feltöltődött, hogy képtelen volt nyugodtan ülni/feküdni. Így csak az ebéd utáni és az éjszakai alvások alatt volt mód a kézrátétellel történő gyógyításra. András hetente többször jött, akár este 9 vagy 10 után és kezelte gyermekemet sokszor éjfélig is. A gyógyító mester hetekig tartó munkája hatására lassan javulni kezdett lányom állapota, erősödött a teste, végül teljesen meggyógyult. Az energiából – ami a kezelések során betöltötte a szobát – nekem is jutott. Éreztem, hogy a baba miatti éjszakázástól kimerült szervezetem feltöltődik.

Azóta kislányom olyan, akár egy kis energiabomba. Fáradhatatlan, mindenre kíváncsi, számára nem létezik a lehetetlen. 

Hálás vagyok, hogy megismerhettem a Jinjutsut, amely áldást hoz az életünkbe.

Dana boldog és kiegyensúlyozott kislány – mint az egyik kedvenc képén is látszik, itt, a facebook-on :) 

Kérlek, te is rendelkezz az SZJA-d 1%-áról a Gyógyítás Művészete Alapítvány javára, hogy más gyerekek is gyógyulhassanak! Adószám: 18276194-1-11. 

És kérlek, oszd meg másokkal is, hogy minél többen tudjanak erről a gyógymódról, és a Jinjutsu gyógyítókról, akik adományért kezelnek!

Zselyke Éva

Ui.: a hitelesség érdekében, további fényképeinkkel itt látható a facebook profilom."

 

Amennyiben nincs SZJA-ja, vagy 1%-át már másnak ajánlotta fel, adományozóként is felelősen részt vehet az Ön által támogatandónak ítélt célok megvalósításában. Sajnos, ez Magyarországon nem terjedt el, ellentétben a legtöbb ázsiai és nyugat-európai országgal. Aki tehát adományoz, olyan szívjóságról tesz tanúságot, mely kevesekre jellemző.

Amennyiben úgy dönt, hogy adományával járul hozzá betegeket segítő tevékenységünkhöz, 16 000 Ft-tal egy rászoruló beteg 2 heti, 32 000 Ft-tal egy havi ellátását fedezi.

Természetesen szívesen fogadjuk bármilyen, kisebb adományát is. Bankszámlaszámunk: K&H 10400913-50526548-72511014, Gyógyítás Művészete Alapítvány.

Manapság sokan nélkülöznek. Közhasznú alapítványunk azt vállalta, hogy közülük a rászoruló betegeken segít. Azokon, akiken a hivatalos egészségügy nem képes segíteni (például gyógyíthatatlannak tartják), anyagi helyzetük miatt pedig nem tudnának fizetős gyógymódokat igénybe venni. Többségük gyerek, vagy idős.

Az alapítvány által fenntartott Jinjutsu kezelőhelyen nem kérünk pénzt a betegektől, a kezelésekért adományt ajánlhatnak fel. A kezelőhelyet részben az SZJA 1%-okból tartjuk fenn – a betegek adományain kívül ez az egyetlen biztos bevételi forrásunk. 

 

 

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések