Az orr jobb oldalán elhelyezkedő, hüvelykujjbegynyi, folyamatosan hegesedő rosszindulatú bőrdaganattal (basaliomával) kezelünk ötvenes férfit. 

Az első kezelés után újra tudta mozgatni orrcimpáját, és arról is beszámolt, amiről a kezelt betegek jelentős része: jól és pihentetően aludt végre. A harmadik kezelés után, mint ahogy megfogalmazta, "orra jobb oldala újra érzékeny, élet költözött bele, a bőr simább". 

Az érintett terület gyógyulása hamar beindult, de a betegség okának megszüntetése még biztosan hosszabb időt vesz igénybe. 

Gyakran tapasztaljuk, hogy a rosszindulatú daganatok jól reagálnak a Jinjutsu kezelésre. Amíg nincs áttét, addig jó esély van a teljes gyógyulásra is. 

------------------------------------------ 

Kérjük, támogassa a Jinjutsu kezelőhely fenntartását adója 1%-ával, hogy minél többen gyógyulhassanak! 

Szükségünk van ezekre a bevételekre is, mivel a kezelésekért nem kérünk konkrét összeget; azért a betegek adományt ajánlhatnak fel. Így minden rászoruló megkapja a szükséges kezelést, anyagi lehetőségeitől függetlenül - akkor is, ha képtelen lenne fizetni érte. 

Alapítványunk neve: Gyógyítás Művészete Alapítvány, adószám: 18276194-1-11.

 

Kérjük, támogassa ezt a csodálatos kezdeményezést! Hogy fennmaradhasson a Jinjutsu kezelőhely, hogy továbbra is anyagi feltételektől függetlenül kezelhessük a betegeket. Már akár kis összegű adománnyal is nagyban hozzájárulhat a bérleti díjhoz, vagy egyéb fenntartási költségekhez.

Bankszámlaszámunk: K&H 10400913-50526548-72511014, Gyógyítás Művészete Alapítvány.

 

 

 

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések