Ez úton szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik személyi jövedelemadó 1%-ukkal 2015-ben alapítványunkat, Jinjutsu gyógyító tevékenységünket támogatták.

A támogatás nagy részét a Tatabányai Jinjutsu Kezelőhely működésére fordítjuk. Ezzel lehetővé tesszük, hogy a környéken élők anyagi lehetőségeiktől függetlenül (tetszőleges adományért, a rászorulók pedig ingyenesen) részesülhessenek a japán gyógymódban. A bevétel többi része a közelben működő két gyakorló közösség tevékenységét segíti (pl. terembérlettel, külföldi tanító meghívásában), ahol a családjukat és környezetüket kezelő gyakorlók, önkéntesek képzése folyik.

Egy példa a felhasználására: a kezelőhelyen a kezelőágy után a második legfontosabb tárgy a számítógép. Az egyiken ugye kezelünk, a másikon pedig a feltételek megteremtésén dolgozunk, hogy működhessen a kezelőhely. Tavaly, épp miután megérkezett az 1%-os összeg, 7 éves kora előtt 2 hónappal tönkre ment a számítógépgép, újat kellet venni. Az 1%-ok nélkül hasonló váratlan kiadásokra nem lenne fedezet.

Sokan ismerik és elismerik tevékenységünket. 2015-ben 258 személy támogatta 1%-ával alapítványunkat – ettől a tatabányai székhelyű civil szervezetek közül csak három dicsekedhet több támogatóval. De látható, hogy ez sem nagy szám, így ehhez képest minden további javunkra rendelkező is nagy segítséget jelent.

Kérjük, ez évben is támogassa SZJA-ja 1%-ával a Gyógyítás Művészete Turulvölgyi Alapítványt, a környéken élő, általunk kezelt betegeket! Adószámunk: 18276194-1-11.

Köszönjük!

 

Tevékenységünket az alábbiak támogatták – köszönet nekik érte!

Dombóvári Katalin, Budapest

Fekete Jánosné, Oroszlány

Horváth András, Tőzsdeiskola Kft., Tatabánya - Budapest

Kovács Ildikó, Tatabánya

Nelhiebel László, Esztergom

Nemzeti Együttműködési Alap a "Civil szervezetek működési célú támogatása 2014" című pályázata keretében

dr. Pap Viktória, Tatabánya

Tatabánya Megyei Jogú Város az "Önkéntesség 2012" pályázat keretében

Tatabánya Megyei Jogú Város a "Programok 2014" pályázat keretében

Tesco Hipermarket, Tatabánya - egészség-fesztiválunkhoz, az önkéntesek étkezéséhez termékadomány