"Egy szórólap segítségével találtam rá erre a japán energetikai gyógymódra. A spirituális kezelésekkel kapcsolatosan voltak fenntartásaim, de mivel az egyik ismerősöm is ennek segítségével gyógyult, ez a tudat rám ösztönzőleg hatott. Sok és sokféle kezelésen voltam túl a gerincemmel, vállammal, míg idáig eljutottam. Ezek ideig óráig segítettek, de az utóbbi időben szinte már azonnal visszaestem, nap mint nap erős fájdalmakkal kellett együtt élnem. Gondoltam kipróbálom András kezelését, végtére is veszíteni valóm nincs. A vállaim néhány kezelés után teljesen rendbe jöttek, már nem okoz problémát, ha fel kell emelnem a karom. Aztán hamarosan azt vettem észre, hogy csökken a gerinc fájdalom is, meg tudok csinálni olyan dolgokat, amiket már régóta nem tudtam. Kezelésről kezelésre javult az állóképességem, kevésbé vagyok fáradékony, tudok fájdalom nélkül hosszabb sétákat tenni, éjszakánként már nem ébredek fel a fájdalom miatt. A korlátozott mozgás és a mindennapi erős fájdalom miatt nagyon sok gyógyszert szedtem. Ez ma már a múlté, alig-alig van rá szükségem. Örömmel tölt el, hogy szinte úgy élhetem az életem mint korábban, amikor még nem tartott "fogságban" a betegség. Mivel sokkal jobban érzem magam, ettől a kedvem is jobb lett. Újra "szabadnak érzem magam". Hitetlenségem elmúlt. Csodálattal gondolok e gyógymódra, jó szívvel ajánlom másoknak is. És nem utolsó sorban: KÖSZÖNÖM ANDRÁS!"

Kleinné Biacsi Judit, 2020. március 13.

Az eredeti Facebook bejegyzés itt olvasható: https://www.facebook.com/kezelohely.tatabanya/reviews/?ref=page_internal 

"Egy szórólap segítségével találtam rá erre a japán energetikai gyógymódra. A spirituális kezelésekkel kapcsolatosan voltak fenntartásaim, de mivel az egyik ismerősöm is ennek segítségével gyógyult, ez a tudat rám ösztönzőleg hatott. Sok és sokféle kezelésen voltam túl a gerincemmel, vállammal, míg idáig eljutottam. Ezek ideig óráig segítettek, de az utóbbi időben szinte már azonnal visszaestem, nap mint nap erős fájdalmakkal kellett együtt élnem. Gondoltam kipróbálom András kezelését, végtére is veszíteni valóm nincs. A vállaim néhány kezelés után teljesen rendbe jöttek, már nem okoz problémát, ha fel kell emelnem a karom. Aztán hamarosan azt vettem észre, hogy csökken a gerinc fájdalom is, meg tudok csinálni olyan dolgokat, amiket már régóta nem tudtam. Kezelésről kezelésre javult az állóképességem, kevésbé vagyok fáradékony, tudok fájdalom nélkül hosszabb sétákat tenni, éjszakánként már nem ébredek fel a fájdalom miatt. A korlátozott mozgás és a mindennapi erős fájdalom miatt nagyon sok gyógyszert szedtem. Ez ma már a múlté, alig-alig van rá szükségem. Örömmel tölt el, hogy szinte úgy élhetem az életem mint korábban, amikor még nem tartott "fogságban" a betegség. Mivel sokkal jobban érzem magam, ettől a kedvem is jobb lett. Újra "szabadnak érzem magam". Hitetlenségem elmúlt. Csodálattal gondolok e gyógymódra, jó szívvel ajánlom másoknak is."

Kleinné Biacsi Judit

Az eredeti Facebook bejegyzés itt olvasható: https://www.facebook.com/pg/kezelohely.tatabanya/reviews/?ref=page_internal

 

 

A férjével egy fenntartó kezelésre visszatért páciensünk írta a napokban:

Jó napot! Vártam direkt két hetet a kezelés után, de most elmondhatom, hogy nálam lett javulás, már nem fáznak a lábujjaim, lábfejeim, meg a lábakban  azok a mindenféle érzetek már csak alig-alig jelentkeznek, frontkor veszem észre csak, nyirkos időnél ? D.-nél kisebb javulás van, de van, köszönjük ?

 

Egy általunk egy éve kezelt házaspár jelent meg újra a kezelőhelyen egy fenntartó kezelés erejéig. Látogatásuk után ezt az üzenetet küldték:

"Jó napot! Vártam direkt két hetet a kezelés után, de most elmondhatom, hogy nálam lett javulás, már nem fáznak a lábujjaim, lábfejeim, meg a lábakban  azok a mindenféle érzetek már csak alig-alig jelentkeznek, frontkor veszem észre csak, nyirkos időnél. D.-nél kisebb javulás van, de van, köszönjük"

 

 

"Én úgy hívom: „Abrakadabra”

Az én esetem 2016. januárban kezdődött, illetve a gerinctájéki problémák már jó pár évvel ezelőtt.
Januárban már nem csak a derekammal bajlódtam, hanem ez a remek kis fájdalom beköltözött a csípő és fenék területére is. Addig, míg a gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, szteroid cucc hatott még tán tudtam is aludni.
Aztán elkezdődött az éjszakai alattomos csipkelődő, pumpáló fájdalom, mikor is félóránként járkálsz fel-alá.

Orvostól orvosig, alternatív gyógymódok, gerincterapeuták, gyógynövények, az ilyen-olyan tornák, masszőr, szurik, gyógyszerek, még erősebb gyógyszerek…és 2016.augusztusára 10 kg lement, ami persze nem baj, csak nem értettem a miértet. És akkor az interneten gerincbetegségek gyógyulása címszó alatt rátaláltam a gyógyításművészetére. Olyan sok mindent kipróbáltam, miért ne próbálnám ki ezt is. Hátha…..(egyébként hitetlen kutya vagyok).

Azóta eltelt egy év. Köszönöm szépen jól vagyok. Be tudom kötni a cipőmet, tudok aludni. Tudom, hogy ezek kisdolgok, de nekem a Mindent jelenti."

Szabóné Kovács Julianna

2017. július 11.

 

Az eredeti, teljes facebook bejegyzés itt olvasható:

https://www.facebook.com/tatabanya.kezelohely/posts/121084658502510