Egy általunk egy éve kezelt házaspár jelent meg újra a kezelőhelyen egy fenntartó kezelés erejéig. Látogatásuk után ezt az üzenetet küldte:

"Jó napot! Vártam direkt két hetet a kezelés után, de most elmondhatom, hogy nálam lett javulás, már nem fáznak a lábujjaim, lábfejeim, meg a lábakban  azok a mindenféle érzetek már csak alig-alig jelentkeznek, frontkor veszem észre csak, nyirkos időnél 🙂 D.-nél kisebb javulás van, de van, köszönjük 🙂"

 

 

A férjével egy fenntartó kezelésre visszatért páciensünk írta a napokban:

Jó napot! Vártam direkt két hetet a kezelés után, de most elmondhatom, hogy nálam lett javulás, már nem fáznak a lábujjaim, lábfejeim, meg a lábakban  azok a mindenféle érzetek már csak alig-alig jelentkeznek, frontkor veszem észre csak, nyirkos időnél 🙂 D.-nél kisebb javulás van, de van, köszönjük 🙂

 

"Én úgy hívom: „Abrakadabra”

Az én esetem 2016. januárban kezdődött, illetve a gerinctájéki problémák már jó pár évvel ezelőtt.
Januárban már nem csak a derekammal bajlódtam, hanem ez a remek kis fájdalom beköltözött a csípő és fenék területére is. Addig, míg a gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, szteroid cucc hatott még tán tudtam is aludni.
Aztán elkezdődött az éjszakai alattomos csipkelődő, pumpáló fájdalom, mikor is félóránként járkálsz fel-alá.

Orvostól orvosig, alternatív gyógymódok, gerincterapeuták, gyógynövények, az ilyen-olyan tornák, masszőr, szurik, gyógyszerek, még erősebb gyógyszerek…és 2016.augusztusára 10 kg lement, ami persze nem baj, csak nem értettem a miértet. És akkor az interneten gerincbetegségek gyógyulása címszó alatt rátaláltam a gyógyításművészetére. Olyan sok mindent kipróbáltam, miért ne próbálnám ki ezt is. Hátha…..(egyébként hitetlen kutya vagyok).

Azóta eltelt egy év. Köszönöm szépen jól vagyok. Be tudom kötni a cipőmet, tudok aludni. Tudom, hogy ezek kisdolgok, de nekem a Mindent jelenti."

Szabóné Kovács Julianna

2017. július 11.

 

Az eredeti, teljes facebook bejegyzés itt olvasható:

https://www.facebook.com/tatabanya.kezelohely/posts/121084658502510