"Apjával történő szakításunk lelkileg összetörte pici lányunkat. Az addig makk-egészséges baba hirtelen betegségek sorozatán esett át. Főleg felső légúti problémákkal küzdött, torka, mandulája, füle, tüdeje szinte állandó gyulladásban voltak, láza többször szaladt 40 fok fölé. Másfél évig tartott a folyton megújuló betegség.

Már a kórházat is megjártuk, mikor András felajánlotta a segítségét. Napközben nem lehetett kezelni lánykámat, mivel az energiától úgy feltöltődött, hogy képtelen volt nyugodtan ülni/feküdni. Így csak az ebéd utáni és az éjszakai alvások alatt volt mód a kézrátétellel történő gyógyításra. András hetente többször jött, akár este 9 vagy 10 után és kezelte gyermekemet sokszor éjfélig is. A gyógyító mester hetekig tartó munkája hatására lassan javulni kezdett lányom állapota, erősödött a teste, végül teljesen meggyógyult. Az energiából – ami a kezelések során betöltötte a szobát – nekem is jutott. Éreztem, hogy a baba miatti éjszakázástól kimerült szervezetem feltöltődik.

Azóta kislányom olyan, akár egy kis energiabomba. Fáradhatatlan, mindenre kíváncsi, számára nem létezik a lehetetlen. 

Hálás vagyok, hogy megismerhettem a japán Usui mester módszerét, amely áldást hoz az életünkbe.

Dana boldog és kiegyensúlyozott kislány – mint az egyik kedvenc képén is látszik, itt, a facebook-on :) 

Kérlek, te is rendelkezz az SZJA-d 1+1%-áról a kezelőhely javára, hogy más gyerekek is gyógyulhassanak!

Első, civil 1%: Gyógyítás Művészete Alapítvány, adószám: 18276194-1-11.

Második, egyházi 1%: Usui Spiritual Lernejo, technikai szám: 1799.

És kérlek, oszd meg másokkal is, hogy minél többen tudjanak erről a gyógymódról!

Zselyke Éva

Ui.: a hitelesség érdekében, további fényképeinkkel itt látható a facebook profilom."

----------------------------------------------

Amennyiben nincs SZJA-ja, vagy 1%-át már másnak ajánlotta fel, adományozóként is felelősen részt vehet az Ön által támogatandónak ítélt célok megvalósításában. Sajnos, ez Magyarországon nem terjedt el, ellentétben a legtöbb ázsiai és nyugat-európai országgal. Aki tehát adományoz, olyan szívjóságról tesz tanúságot, mely kevesekre jellemző.

Amennyiben úgy dönt, hogy adományával járul hozzá betegeket segítő tevékenységünkhöz, 16 000 Ft-tal egy rászoruló beteg egy heti, 70 000 Ft-tal egy havi ellátását fedezi.

Természetesen szívesen fogadjuk bármilyen, kisebb adományát is. Bankszámlaszámunk: K&H 10400913-50526548-72511014, Gyógyítás Művészete Alapítvány.