„A Fejér megyei Móron élek. 

4 éve augusztus elején egy pénteki napon a munkahelyemen eszméletlen derékfájás tört rám. Alig tudtam menni, szerencsére autóval mentem dolgozni, így 11 óra tájékán hazajöttem. Kaptam injekciót, ami semmit sem használt. Az állapotom romlásával a mozgás egyre fájdalmasabbá vált. Volt, hogy a cipőmet sem tudtam bekötni, vagy járni sem tudtam a fájdalomtól. Az idegsebész MR  vizsgálattal megállapította, hogy az ágyéki gerincszakasz egyes csigolyái közt a porcok elkocsonyásodtak, felszívódtak. Eredményes gyógymódot nem ígértek. 

Több hónapos vizsgálatok és kezelés után is csupán azt sikerült elérni, hogy a fájdalomcsillapítót beállították úgy, hogy a továbbra is folyamatos fájdalmaim ellenére képest voltam bottal mozogni. A lépcsőn, a korlátba kapaszkodva lépcsőfokról lépcsőfokra fel tudtam magam húzni.

Néhány hetes energetikai kezelés után állapotom javulni kezdett, majd 3 hónap után teljesen megszűnt a fájdalom. Azóta is – közel négy éve – tünetmentes vagyok. Újra kerti munkát végzek, teljes, fájdalommentes életet élek. 

Kérlek, támogasd a gyógyító tevékenységet adód 2x1%-ával – azért, hogy az itt maradjon, minél több helybéli gyógyulhasson!” 

Holik András

https://www.facebook.com/andras.holik.5

 ---------------------

 

Kérjük, támogassa a kezelőhely fenntartását adója 1+1%-ával, hogy minél többen gyógyulhassanak!

 

Első, civil 1%: Gyógyítás Művészete Alapítvány, adószám: 18276194-1-11.

Második, egyházi 1%: Usui Spiritual Lernejo, technikai szám: 1799.

----------------

 

Másik móri gerincprobléma gyógyulása:

„2013 októberében erős fájdalmat éreztem a jobb lábamban, alig bírtam menni porckorong sérv miatt. Még az erős fájdalomcsillapító sem használt, aludni sem tudtam. Az orvos hagyományos kezelést írt elő, ami semmi változást nem hozott.

Ekkor felkerestem Torma András gyógyítónkat Tatabányán, aki heti két alkalommal kezelt. A kezelések alatt már nem kellett szednem semmi gyógyszert és a fájdalom is elviselhető volt, el tudtam lazulni és közben feltöltődtem.

Hétről hétre javult az állapotom, 6-7 kezelés után teljesen rendbe jöttem. Azóta sem volt semmi problémám. Jó tudni: bármikor kéznél van a segítség. Ajánlom mindenkinek, aki gyógyszerek nélkül szeretne gyógyulni.

Kérlek, ajánld fel adód 1+1%-át a kezelőhely részére, hogy továbbra is elérhető legyen ez a rendkívül hatékony japán eredetű, mellékhatásoktól mentes gyógymód! Azért, hogy a megtermelt adónk itt maradjon, az itt élőket szolgálja.”

Baka Lászlóné, Mór

https://www.facebook.com/maria.baka

-----------------------------------------

Kérjük, támogassa ezt a csodálatos kezdeményezést! Hogy fennmaradhasson a kezelőhely, hogy továbbra is kezelhessük a betegeket. Már akár kis összegű adománnyal is nagyban hozzájárulhat a bérleti díjhoz, vagy egyéb fenntartási költségekhez.

Bankszámlaszámunk: K&H 10400913-50526548-72511014, Gyógyítás Művészete Alapítvány.