Súlyos mozgássérültként élek. Lelkileg sem voltam rendben.

Véletlenül találtunk rá a gyógyítóra, Andrásra Tatabányán, a Családsegítő Intézetben tartott Egészség Napon. Édesanyámat kezelte, és az évek óta zsibbadó ujjából megszüntette a zsibbadást. :-)

Első sorban egy cipő által feltört mély seb kialakulása a deformitással bíró bokámon, amivel a kezelőhelyre érkeztem. Napi kötözéssel, heti sebész által ellenőrizve már műtéttel riogattak. Ez a seb a kezelések segítségével begyógyult. :-)

Szinte napi migrénes fejfájás gyötört. Ezek a fejfájások is minimálisra csökkentek és a migrénesség először sima fejfájássá vált, majd szinte teljesen megszűnt.

A 20, 25 évig nem mozgó lábaim is mozogni kezdtek! :-)

Én csak pozitívan és csodálattal tudok beszélni erről a gyógymódról! Mindenkinek ajánlani tudom. Hat a testre és a lélekre egyaránt!

Kérlek, Te is rendelkezz az adód 1%-áról a kezelőhely javára, hogy az itt maradhasson, a környéken élőket segíthesse!"

Sz. Szonja, Tata

megyei Príma Díjas szájjal festő

2016

----------------------------------

Kérjük, támogassa a kezelőhely fenntartását adója 1+1%-ával, hogy minél többen gyógyulhassanak!

 

Első, civil 1%: Gyógyítás Művészete Alapítvány, adószám: 18276194-1-11.

Második, egyházi 1%: Usui Spiritual Lernejo, technikai szám: 1799.

-----------------------------------

egy másik migrénes beteg gyógyulásáról:

„16 éves lányom migrénes fejfájásban, szédülésben szenvedett. 3 havonta 1 hétig nem tudott iskolába járni. Minden orvosi vizsgálat eredménye negatív volt. 2009-ben 3-4 kezelésen voltunk. A kezelések során éreztem az energia áramlást, a feltöltődést, a koncentrációt, a hitet. 2009. augusztus 15. óta nem jött elő a tünet (8 hónapja). Bizakodóak vagyunk." 

Pintérné Szakál Ágnes