„Örülök, hogy a férjem rátalált a neten erre a csodálatos gyógymódra, ami sokkal több, mint gyógymód. Mostmár kijelenthetem, hisz itt a szokásostól eltérően nem csak az alapbetegség gyógyul meg szépen, fokozatosan, de ráadásként azok a problémák is javulnak, amelyek az érzelmi blokkoktól keletkeztek, és folyamatosan zárták el az energiaáramlás útját a testben.
Mintha lemerülőfélben lettem volna. Én hiszek ebben a mondatban, amit két éve hallottam egy természetgyógyásztól: „Minden ember (élőlény) energia, és energiát energiával lehet gyógyítani!” És ezt mostmár másodjára tapasztaltam meg. Tényleg működik!
A gyógyszereknek nem vagyok híve, mert a mellékhatások sok galibát okoznak az emberekben, pláne, ha egyszerre több féle gyógyszert szed valaki. Régtől tudom, hogy szinte minden betegség lelki okokból jön létre. Ha megbetegszik a lélek, akkor a test is… És itt jön segítségül az energia, amit átad, átközvetít a gyógyító… És együtt viszik véghez a csodát :)

Az én esetem: decemberben egy reggel az ágyból kikelésnél hirtelen nagy fájdalmat éreztem a bal combom külső oldalán végig. Később kiderült, hogy a 4-es derékszakaszi csigolyám előbbre csúszott, kimozdult a helyéből, és kopás is van ott. Elkezdte nyomni az ülőidegemet, ami begyulladt. Tabletta, fizioterápia valamennyire segített, de utána még mindig voltak mindkét combba sugárzó fájdalmak. Üléskor, járáskor, táska cipelésekor súlyosbodott a fájdalom. A hanyatt és a hason fekvés is problémákat okozott.

András első, márciusi kezelése után, ami számomra egy energiabomba volt, már akkor az egyik lábamból nagyrészt megszűntek a fájdalmak, a másikból pedig csökkentek. Plusz a fél házat kitakarítottam, nagyon energikus lettem, mintha már 70%-ra feltöltődtem volna, és minden kezelésnél tovább töltődtem. Aztán beindított valami tisztulási és méregtelenítő folyamatot.

Majd jöttek az érzelmi energiablokkok feloldásai. Elhinné valaki, hogy ülök a széken, nem gondolok semmire, csak a nyugtató, lágy zenét hallgatom, és egyszer csak abban az ellazult állapotban a semmiből jön egy szomorúság érzés, és elkezdek sírni? Így volt… A többi alkalommal már emberekhez kapcsolódott az érzés, hát én kisírtam magamból minden bajomat :) Ahogy oldódott a fájdalom és a szomorúság a kezelésektől a szívemben, úgy egyre mélyebbre le tudtam menni a fő probléma gyökeréhez és sokkal alaposabban belegondolva, átérezve elkezdtem valóságában meglátni azt a bizonyos konfliktus helyzetet, ami egyik szülőm és köztem történt még 23 évvel ezelőtt. Megértettem mit, és miért úgy tette, ahogy tette, mert kitisztult az út ahhoz, hogy felfoghassam! Megbocsájtottam neki magamban, leraktam a terheket! Még ha nagy is volt a fájdalom, de ha azt aki megbántott minket valamikor szerettük, akkor a megbocsájtáskor is előjön a szeretetérzés.
Ezzel párhuzamosan javult a derékfájásom, lábfájdalmaim. Immunrendszerem erősödött, elszállt a stressz, és elég jól lecsökkent az izzadásom is, ami már sokszor zavaró volt számomra. Mindez egy hónap kezelés alatt. Alvásigényem 8-9 óráról 5-6-ra csökkent.

Férjem derékfájása, ami 25 évre nyúlik vissza, porckorongsérve ugyan 2016-ban visszahúzódott, de 2 éve azóta is napi szinten szűnni nem akaró fájdalmai voltak, talán a kopás miatt. Most ez is megszűnőben van, de mivel régi probléma, több időt igényel a gyógyulása.

Én Szlovákiában élek, innen jártam át a kezelésekre, ezért ilyen módon nem tudok segíteni. De kérem, aki teheti, az adója 1%-ával támogassa a tatabányai kezelőhelyet, az azt segítő Gyógyítás Művészete Alapítványt. Adószám: 18276194-1-11

Jantosík Andrea”
2018. április 7.


Az eredeti, teljes facebook bejegyzés itt olvasható: https://www.facebook.com/tatabanya.kezelohely/posts/189926411618334