Kedves Látogató, ki ez oldalra beléptél, több lehetőség közül választhatsz:

- egyszerűen csak tájékozódsz, vagy

- gyógyulni szeretnél (vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy és egy egészen új élményre vágysz), ezért kipróbálod a közhasznú alapítványunk által fenntartott tatabányai kezelőhelyen ezt a mellékhatásoktól mentes alternatív gyógymódot, vagy

- a környezetünkben élő rászoruló betegek ellátása érdekében, támogatod tevékenységünket akár egyszeri, akár rendszeres adománnyal, melyet a Gyógyítás Művészete Turulvölgyi Alapítvány (a tatabányai K&H fióknál vezetett) 10400913-50526548-72511014 számú bankszámláján fogadunk.

Amennyiben úgy döntesz, hogy adományoddal járulsz hozzá a betegek kezeléséhez, 30 000 Ft-tal egy rászoruló beteg 2 heti, 60 000 Ft-tal egy havi ellátását fedezed.

Természetesen szívesen fogadjuk bármilyen, kisebb adományodat is.

Országos gyógyító közösségünk hat kezelőhelyéből anyagi okok miatt sajnos már csak három maradt. Te is tehetsz érte, hogy a tatabányai kezelőhely fennmaradjon, ahol a betegek több, mint 90%-án tudunk segíteni (állapotuk a kezelések hatására javul, vagy meggyógyulnak).

- úgy is támogathatsz bennünket, hogy az neked nem kerül semmibe: személyi jövedelemadód 1%-át is felajánlhatod részünkre. Adószámunk: 18276194-1-11. Amennyiben már beadtad bevallásodat, de nem rendelkeztél az 1%-ról, a gyogyitasmuveszete"kukac"gmail.hu vagy 70/380-28-17-es elérhetőségeinken keress minket, és egyszerűen segítünk azt is megoldani.

Köszönjük segítségedet, a sokszor kilátástalan helyzetben lévő betegek nevében is!