„Örülök, hogy a férjem rátalált a neten erre a csodálatos gyógymódra, ami sokkal több, mint gyógymód. Mostmár kijelenthetem, hisz itt a szokásostól eltérően nem csak az alapbetegség gyógyul meg szépen, fokozatosan, de ráadásként azok a problémák is javulnak, amelyek az érzelmi blokkoktól keletkeztek, és folyamatosan zárták el az energiaáramlás útját a testben.
Mintha lemerülőfélben lettem volna. Én hiszek ebben a mondatban, amit két éve hallottam egy természetgyógyásztól: „Minden ember (élőlény) energia, és energiát energiával lehet gyógyítani!” És ezt mostmár másodjára tapasztaltam meg. Tényleg működik!
A gyógyszereknek nem vagyok híve, mert a mellékhatások sok galibát okoznak az emberekben, pláne, ha egyszerre több féle gyógyszert szed valaki. Régtől tudom, hogy szinte minden betegség lelki okokból jön létre. Ha megbetegszik a lélek, akkor a test is… És itt jön segítségül az energia, amit átad, átközvetít a gyógyító… És együtt viszik véghez a csodát :)

Az én esetem: decemberben egy reggel az ágyból kikelésnél hirtelen nagy fájdalmat éreztem a bal combom külső oldalán végig. Később kiderült, hogy a 4-es derékszakaszi csigolyám előbbre csúszott, kimozdult a helyéből, és kopás is van ott. Elkezdte nyomni az ülőidegemet, ami begyulladt. Tabletta, fizioterápia valamennyire segített, de utána még mindig voltak mindkét combba sugárzó fájdalmak. Üléskor, járáskor, táska cipelésekor súlyosbodott a fájdalom. A hanyatt és a hason fekvés is problémákat okozott.

András első, márciusi kezelése után, ami számomra egy energiabomba volt, már akkor az egyik lábamból nagyrészt megszűntek a fájdalmak, a másikból pedig csökkentek. Plusz a fél házat kitakarítottam, nagyon energikus lettem, mintha már 70%-ra feltöltődtem volna, és minden kezelésnél tovább töltődtem. Aztán beindított valami tisztulási és méregtelenítő folyamatot.

Majd jöttek az érzelmi energiablokkok feloldásai. Elhinné valaki, hogy ülök a széken, nem gondolok semmire, csak a nyugtató, lágy zenét hallgatom, és egyszer csak abban az ellazult állapotban a semmiből jön egy szomorúság érzés, és elkezdek sírni? Így volt… A többi alkalommal már emberekhez kapcsolódott az érzés, hát én kisírtam magamból minden bajomat :) Ahogy oldódott a fájdalom és a szomorúság a kezelésektől a szívemben, úgy egyre mélyebbre le tudtam menni a fő probléma gyökeréhez és sokkal alaposabban belegondolva, átérezve elkezdtem valóságában meglátni azt a bizonyos konfliktus helyzetet, ami egyik szülőm és köztem történt még 23 évvel ezelőtt. Megértettem mit, és miért úgy tette, ahogy tette, mert kitisztult az út ahhoz, hogy felfoghassam! Megbocsájtottam neki magamban, leraktam a terheket! Még ha nagy is volt a fájdalom, de ha azt aki megbántott minket valamikor szerettük, akkor a megbocsájtáskor is előjön a szeretetérzés.
Ezzel párhuzamosan javult a derékfájásom, lábfájdalmaim. Immunrendszerem erősödött, elszállt a stressz, és elég jól lecsökkent az izzadásom is, ami már sokszor zavaró volt számomra. Mindez egy hónap kezelés alatt. Alvásigényem 8-9 óráról 5-6-ra csökkent.

Férjem derékfájása, ami 25 évre nyúlik vissza, porckorongsérve ugyan 2016-ban visszahúzódott, de 2 éve azóta is napi szinten szűnni nem akaró fájdalmai voltak, talán a kopás miatt. Most ez is megszűnőben van, de mivel régi probléma, több időt igényel a gyógyulása.

Én Szlovákiában élek, innen jártam át a kezelésekre, ezért ilyen módon nem tudok segíteni. De kérem, aki teheti, az adója 1%-ával támogassa a tatabányai kezelőhelyet, az azt segítő Gyógyítás Művészete Alapítványt. Adószám: 18276194-1-11

Jantosík Andrea”
2018. április 7.


Az eredeti, teljes facebook bejegyzés itt olvasható: https://www.facebook.com/tatabanya.kezelohely/posts/189926411618334

 

 

"Én úgy hívom: „Abrakadabra”

Az én esetem 2016. januárban kezdődött, illetve a gerinctájéki problémák már jó pár évvel ezelőtt.
Januárban már nem csak a derekammal bajlódtam, hanem ez a remek kis fájdalom beköltözött a csípő és fenék területére is. Addig, míg a gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, szteroid cucc hatott még tán tudtam is aludni.
Aztán elkezdődött az éjszakai alattomos csipkelődő, pumpáló fájdalom, mikor is félóránként járkálsz fel-alá.

Orvostól orvosig, alternatív gyógymódok, gerincterapeuták, gyógynövények, az ilyen-olyan tornák, masszőr, szurik, gyógyszerek, még erősebb gyógyszerek… és 2016.augusztusára 10 kg lement, ami persze nem baj, csak nem értettem a miértet.

És akkor az interneten gerincbetegségek gyógyulása címszó alatt rátaláltam a gyógyításművészetére. Olyan sok mindent kipróbáltam, miért ne próbálnám ki ezt is. Hátha…..(egyébként hitetlen kutya vagyok). Azóta eltelt egy év. Köszönöm szépen jól vagyok. Be tudom kötni a cipőmet, tudok aludni. Tudom, hogy ezek kisdolgok, de nekem a Mindent jelenti."

Szabóné Kovács Julianna
2017. július 11.


Az eredeti, teljes facebook bejegyzés itt olvasható:

https://www.facebook.com/tatabanya.kezelohely/posts/121084658502510

 

 

Súlyos mozgássérültként élek. Lelkileg sem voltam rendben.

Véletlenül találtunk rá a gyógyítóra, Andrásra Tatabányán, a Családsegítő Intézetben tartott Egészség Napon. Édesanyámat kezelte, és az évek óta zsibbadó ujjából megszüntette a zsibbadást. :-)

Első sorban egy cipő által feltört mély seb kialakulása a deformitással bíró bokámon, amivel a kezelőhelyre érkeztem. Napi kötözéssel, heti sebész által ellenőrizve már műtéttel riogattak. Ez a seb a kezelések segítségével begyógyult. :-)

Szinte napi migrénes fejfájás gyötört. Ezek a fejfájások is minimálisra csökkentek és a migrénesség először sima fejfájássá vált, majd szinte teljesen megszűnt.

A 20, 25 évig nem mozgó lábaim is mozogni kezdtek! :-)

Én csak pozitívan és csodálattal tudok beszélni erről a gyógymódról! Mindenkinek ajánlani tudom. Hat a testre és a lélekre egyaránt!

Kérlek, Te is rendelkezz az adód 1%-áról a kezelőhely javára, hogy az itt maradhasson, a környéken élőket segíthesse!"

Sz. Szonja, Tata

megyei Príma Díjas szájjal festő

2016

----------------------------------

Kérjük, támogassa a kezelőhely fenntartását adója 1+1%-ával, hogy minél többen gyógyulhassanak!

 

Első, civil 1%: Gyógyítás Művészete Alapítvány, adószám: 18276194-1-11.

Második, egyházi 1%: Usui Spiritual Lernejo, technikai szám: 1799.

-----------------------------------

egy másik migrénes beteg gyógyulásáról:

„16 éves lányom migrénes fejfájásban, szédülésben szenvedett. 3 havonta 1 hétig nem tudott iskolába járni. Minden orvosi vizsgálat eredménye negatív volt. 2009-ben 3-4 kezelésen voltunk. A kezelések során éreztem az energia áramlást, a feltöltődést, a koncentrációt, a hitet. 2009. augusztus 15. óta nem jött elő a tünet (8 hónapja). Bizakodóak vagyunk." 

Pintérné Szakál Ágnes

 

 

„Járfás Józsefné Éva vagyok és ez úton szeretnék köszönetet mondani a gyógyítások mesterének. Egy ismerősöm javaslatára kerestem meg, hogy a segítségét kérjem, amit meg is kaptam.

Év elején elvesztettem szeretett férjem. Nem tudtam feldolgozni, mély depresszióba estem. Igazából emiatt kerestem meg Andrást, de a kezelések alkalmával, egyéb betegségeimet is gyógyította, kezelte.

Gerincbetegségem 2014-ben kezdődött. Egy rossz mozdulat, miután már nem tudtam fel állni. Kezdődtek a vizsgálatok, lumbágó, 4-5-ös csigolyánál kiszakadt porckorong sérv. Megműtötték, de a fájdalom nem múlt el..
Már járókerettel közlekedtem. Az orvosok szerint 2 év is eltelhet, mire csökken a fájdalom. De sajnos 2 év után sem csökkent, sőt erősödött, és a jobb lábam 4 cm-t sorvadt… már nem voltam műthető, a hegesedések miatt, ami az előző műtétekből adódott... Ekkor úgy döntöttek, hogy fájdalomcsillapító stimulátort ültetnek be… Alapjában 3,5-es fokozaton használtam, de számtalanszor kellett 4,5-re állítanom...

A gyógyítás során éreztem, ahogy végig halad a gerincemen és lábamon az energia…Nagyon kellemes meleg érzés áradt végig egészen a lábujjamig. A kezelések után a fájdalmam enyhült, a stimulátort 3-ra le tudtuk csökkenteni. Két hónapig jártam kezelésekre.

Ez alatt az idő alatt volt, amikor fül gyulladással érkeztem Andráshoz… Első kezelés után nagy mértékben csökkent a fájdalmam, második után pedig teljesen megszűnt.

Ezen kívül állandó migrénes fejfájástól szenvedtem. A kezelések után teljesen elmúlt.

Visszatérve a depresszióra, amivel megkerestem. Egy hónap után örömmel vette tudomásul, hogy már mosolyogni lát, és eltűnt az üveges tekintetem.
Az altatókat teljesen elhagytam, az antidepresszánsokat felére csökkentettem (de ezeket már évek óta szedem). Közérzetem érezhetően javult. Már érdekelnek a körülöttem és a világban zajló dolgok.

Amennyire tartottam az első kezeléstől, annyira kellemesen csalódtam. Első alkalommal megragadott András végtelen nyugalma, békéje, odaadása. Már maga az egyénisége nyugalmat áraszt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert itt egyszerre gyógyul a test és a lélek. Én nagyon hálás vagyok neki ezért a két hónapért. Úgy gondolom, hogy a kezeléseket évente szeretném megismételni, amit már alig várok.”

2018. szeptember 8.


Az eredeti, teljes facebook bejegyzés itt olvasható: 

https://www.facebook.com/tatabanya.kezelohely/posts/273439433267031

 

 

 

 

„A Fejér megyei Móron élek. 

4 éve augusztus elején egy pénteki napon a munkahelyemen eszméletlen derékfájás tört rám. Alig tudtam menni, szerencsére autóval mentem dolgozni, így 11 óra tájékán hazajöttem. Kaptam injekciót, ami semmit sem használt. Az állapotom romlásával a mozgás egyre fájdalmasabbá vált. Volt, hogy a cipőmet sem tudtam bekötni, vagy járni sem tudtam a fájdalomtól. Az idegsebész MR  vizsgálattal megállapította, hogy az ágyéki gerincszakasz egyes csigolyái közt a porcok elkocsonyásodtak, felszívódtak. Eredményes gyógymódot nem ígértek. 

Több hónapos vizsgálatok és kezelés után is csupán azt sikerült elérni, hogy a fájdalomcsillapítót beállították úgy, hogy a továbbra is folyamatos fájdalmaim ellenére képest voltam bottal mozogni. A lépcsőn, a korlátba kapaszkodva lépcsőfokról lépcsőfokra fel tudtam magam húzni.

Néhány hetes energetikai kezelés után állapotom javulni kezdett, majd 3 hónap után teljesen megszűnt a fájdalom. Azóta is – közel négy éve – tünetmentes vagyok. Újra kerti munkát végzek, teljes, fájdalommentes életet élek. 

Kérlek, támogasd a gyógyító tevékenységet adód 2x1%-ával – azért, hogy az itt maradjon, minél több helybéli gyógyulhasson!” 

Holik András

https://www.facebook.com/andras.holik.5

 ---------------------

 

Kérjük, támogassa a kezelőhely fenntartását adója 1+1%-ával, hogy minél többen gyógyulhassanak!

 

Első, civil 1%: Gyógyítás Művészete Alapítvány, adószám: 18276194-1-11.

Második, egyházi 1%: Usui Spiritual Lernejo, technikai szám: 1799.

----------------

 

Másik móri gerincprobléma gyógyulása:

„2013 októberében erős fájdalmat éreztem a jobb lábamban, alig bírtam menni porckorong sérv miatt. Még az erős fájdalomcsillapító sem használt, aludni sem tudtam. Az orvos hagyományos kezelést írt elő, ami semmi változást nem hozott.

Ekkor felkerestem Torma András gyógyítónkat Tatabányán, aki heti két alkalommal kezelt. A kezelések alatt már nem kellett szednem semmi gyógyszert és a fájdalom is elviselhető volt, el tudtam lazulni és közben feltöltődtem.

Hétről hétre javult az állapotom, 6-7 kezelés után teljesen rendbe jöttem. Azóta sem volt semmi problémám. Jó tudni: bármikor kéznél van a segítség. Ajánlom mindenkinek, aki gyógyszerek nélkül szeretne gyógyulni.

Kérlek, ajánld fel adód 1+1%-át a kezelőhely részére, hogy továbbra is elérhető legyen ez a rendkívül hatékony japán eredetű, mellékhatásoktól mentes gyógymód! Azért, hogy a megtermelt adónk itt maradjon, az itt élőket szolgálja.”

Baka Lászlóné, Mór

https://www.facebook.com/maria.baka

-----------------------------------------

Kérjük, támogassa ezt a csodálatos kezdeményezést! Hogy fennmaradhasson a kezelőhely, hogy továbbra is kezelhessük a betegeket. Már akár kis összegű adománnyal is nagyban hozzájárulhat a bérleti díjhoz, vagy egyéb fenntartási költségekhez.

Bankszámlaszámunk: K&H 10400913-50526548-72511014, Gyógyítás Művészete Alapítvány.