Ez úton szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik személyi jövedelemadójuk 1%-ával  alapítványunkat, gyógyító tevékenységünket támogatták.

A támogatás nagy részét a tatabányai kezelőhely működésére fordítjuk. Ezzel lehetővé tesszük, hogy a környéken élők részesülhessenek a japán gyógymódban.

Egy példa a felhasználására: a kezelőhelyen a kezelőágy után a második legfontosabb tárgy a számítógép. Az egyiken ugye kezelünk, a másikon pedig a feltételek megteremtésén dolgozunk, hogy működhessen a kezelőhely. Épp miután megérkezett az 1%-os összeg, 7 éves kora előtt 2 hónappal tönkre ment a számítógép, újat kellet venni. Az 1%-ok nélkül hasonló váratlan kiadásokra nem lenne fedezet.

Sokan ismerik és elismerik tevékenységünket. 2015-ben például 258 személy támogatta 1%-ával alapítványunkat – ettől a tatabányai székhelyű civil szervezetek közül csak három dicsekedhet több támogatóval. De látható, hogy ez sem nagy szám, ezért minden további javunkra rendelkező nagy segítséget jelent.

Kérjük, ez évben is támogassa SZJA-ja 1%-ával a Gyógyítás Művészete Alapítványt, a környéken élő, általunk kezelt betegeket! Adószámunk: 18276194-1-11.

A második, egyházaknak felajánlható 1%-ot pedig ide várjuk:

Technikai szám: 1799, Usui Spiritual Lernejo. Ezen magyar szervezet a szakmai irányításon túl az 1%-os bevételekből anyagilag is támogatja a kezelőhely fenntartását.

 

Köszönjük!