Manbyō no Reiyaku is a practical self-healing method based on the practices of the original Japanese Usui Reiki system.

Trainings in New Zealand:

Auckland:
Ponsonby, St. Columba Center
March 28th and 29th, Saturday and Sunday 9 am - 6 pm.

Christchurch:
Papanui, Heartland Hotel Cotswold
April 4th and 5th, Saturday and Sunday 9 am - 6 pm.

Deadline for application: March 15th.

You will learn 17 especially selected techniques for the sole purpose of using on yourself, family and friends.
These techniques can be learned by anyone, even if you haven’t been introduced or initiated to Reiki before.
You will receive an energetic attunement during this class.
Once you have finished the training you will be granted access to a video library and an online forum to ask questions and share your experiences.
Class size is limited to 15 people.
Investment US$ 1,120

Please contact:
Angelika - 09 578 10 35 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - for Auckland
Annette - 027 263 44 48 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - for Christchurch

You can find more information about the self-healing training here:
https://reiyaku.org/
https://www.facebook.com/Manby%C5%8D-no-Reiyaku-108303214020724/
Auckland: https://www.facebook.com/events/131257474926587/
Christchurch: https://www.facebook.com/events/512196202770883/

You can read about self-healing experiences below.


After finishing the training, a young couple immediately started treating their relative, who suffered from pancreatic cancer. The treatment was successful, and their family member recovered from the disease.

A man in his twenties had arrhythmia (irregular heartbeat). By giving himself regular treatments, he healed himself in one week.

A 60-year-old woman had a thrombosis in one leg, and she suffered from a skin condition called erysipelas. She treated herself for three weeks and successfully recovered from both.

A 50-year-old man suffered from prostate cancer. His wife attended the training and started treating her husband. After one month of receiving regular treatments, he recovered completely.

The symptoms of arrhythmia (irregular heartbeat) were gone for good after three weeks of regular self-treatment following the attunement.

The mother of a prematurely born baby requested an emergency attunement. The baby had suffered a stroke. After the training, the mother was able to start treating her baby at the hospital right away, while the baby was still in the incubator. Nearly six months later the doctors cancelled the implantation of a shunt. The baby is healthy and there are no complications.

A 45-year-old man diagnosed with coronary artery disease came to attend the training three weeks before his scheduled surgery. He treated himself every day at home after the training. Three weeks later, a coronary angiography procedure showed that the blockages in the coronary arteries had dissolved. He didn’t need to have the surgery.

A large-sized dog was ill from canine parvovirus infection. When its owner found out about that, she requested an emergency attunement. The dog was very weak already; it wasn’t able to move. Its owner started treating the dog right after the training, in the evening and throughout the night as well. By the next day, the dog felt completely fine. In the afternoon it was running around in the garden.

 

Az alapítványunk által támogatott kezelőhelyen használt gyógymód az 1865-ben született Mikao Usui hagyományozta ránk.

A napokban, augusztus 15-én ünnepeljük a születésnapját. Ekkor gyógyítóink közösen, többek közt egy füstölő meggyújtásával, és az általa bevezetett meditációval emlékeznek meg róla.

 

 

Ez úton szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik személyi jövedelemadójuk 1%-ával  alapítványunkat, gyógyító tevékenységünket támogatták.

A támogatás nagy részét a tatabányai kezelőhely működésére fordítjuk. Ezzel lehetővé tesszük, hogy a környéken élők részesülhessenek a japán gyógymódban.

Egy példa a felhasználására: a kezelőhelyen a kezelőágy után a második legfontosabb tárgy a számítógép. Az egyiken ugye kezelünk, a másikon pedig a feltételek megteremtésén dolgozunk, hogy működhessen a kezelőhely. Épp miután megérkezett az 1%-os összeg, 7 éves kora előtt 2 hónappal tönkre ment a számítógép, újat kellet venni. Az 1%-ok nélkül hasonló váratlan kiadásokra nem lenne fedezet.

Sokan ismerik és elismerik tevékenységünket. 2015-ben például 258 személy támogatta 1%-ával alapítványunkat – ettől a tatabányai székhelyű civil szervezetek közül csak három dicsekedhet több támogatóval. De látható, hogy ez sem nagy szám, ezért minden további javunkra rendelkező nagy segítséget jelent.

Kérjük, ez évben is támogassa SZJA-ja 1%-ával a Gyógyítás Művészete Alapítványt, a környéken élő, általunk kezelt betegeket! Adószámunk: 18276194-1-11.

A második, egyházaknak felajánlható 1%-ot pedig ide várjuk:

Technikai szám: 1799, Usui Spiritual Lernejo. Ezen magyar szervezet a szakmai irányításon túl az 1%-os bevételekből anyagilag is támogatja a kezelőhely fenntartását.

 

Köszönjük!

 

 

Javasoljuk, mindenképpen rendelkezzen személyi jövedelemadója első, közhasznú szervezeteknek felajánlható 1%-áról, hogy az ne a közös államkasszába kerüljön! Éljen állampolgári jogával, és döntse el, milyen jótékony célra szánja megtermelt jövedelme egy részét. 

 

Hogyan rendelkezhetem?

 

Annak, aki adóbevallását elkészíti - munkahelyének, a NAV-nak, könyvelőjének, egyéb személy részére - adja meg annak a közhasznú szervezetnek az adószámát, akit támogatna adója 1%-ával. Ha már beadta bevallását, de nem rendelkezett az 1%-ról - görgessen kicsit lejjebb :) 

 

Kinek ajánlhatom fel SZJA-m 1%-át?

 

Mivel minden civil szervezetnek regisztrációval kell rendelkeznie a NAV-nál, mindenképpen érdemes ellenőrizni, hogy a támogatni kívánt szervezet szerepel-e a NAV listáján, itt.

 

A Gyógyítás Művészete Alapítvány (adószám: 18276194-1-11) érvényes regisztrációval rendelkezik, így érvényesen ajánlható fel részünkre az 1%.

 

Manapság sokan nélkülöznek. Közhasznú alapítványunk azt vállalta, hogy közülük a rászoruló betegeken segít. Azokon, akiken a hivatalos egészségügy nem képes segíteni (például gyógyíthatatlannak tartják). Többségük gyerek, vagy idős.

 

A tatabányai kezelőhelyet részben az SZJA 1%-okból tartjuk fenn.

Részt veszünk ingyenesen látogatható rendezvények szervezésében, ahol a bennünket felkereső gyógyulni vágyók ingyenesen vehetnek részt egészségüket támogató kezeléseken is (pl. természetgyógyász, masszőr, csontkovács, virágterapeuta) a hagyományos szűrővizsgálatok mellett (pl. vércukor- és vérnyomásmérés, PSA- és vastagbélszűrés, látás- és hallásvizsgálat, talpvizsgálat).

 

Honnan tudhatom, hogy az 1%-om jó helyre kerül?

 

Sajnos, ez nehezen deríthető ki. A közhasznú szervezetek többsége jó célért, a társadalomért felelősen, legtöbbször önkéntesen dolgozó civilek vezetésével, szabályosan működik. Több, elsősorban budapesti alapítványról derült azonban ki, hogy szélhámosok alapították a könnyű pénzhez jutás reményében. Ők magas fizetésért alkalmazottként tevékenykednek, a felajánlásokból saját használatra vásárolnak járműveket, egyéb eszközöket. Ezért érdemes ismeretségi körünkben, személyesen, vagy például az interneten tájékozódni a támogatandó szervezetekről.

 

Alapítványunknál csak önkéntesek tevékenykednek. Számítástechnikai eszközökön kívül tárgyi eszközeink nincsenek, összes bevételünket a "Tevékenységeink" menüpontban leírt közhasznú munkára fordítjuk. Sokan ismerik és elismerik tevékenységünket, eredményeinket - a tatabányai székhelyű civil szervezetek közül az elmúlt évben csak ketten dicsekedhetnek több felajánlóval. Azonban sajnos még ez is kevés, mivel nagyon sok kezelésre váró beteg él környezetünkben. Az átlag 200 felajánlás nagyságrendileg 600 000 Ft-os éves összege egy kezelőhely néhány hónapos működését fedezi csupán.

 

Munkánkról, az 1%-ok felhasználásáról meggyőződhet, ha egy ingyenes kezelés erejéig felkeresi kezelőhelyünket, vagy valamely ingyenes programunkat, egészségnapunkat. 

 

Mit tehetek, ha nincs személyi jövedelemadóm, amiből felajánlhatnék?

 

Ez esetben is, adományozóként, felelősen részt vehet az Ön által támogatandónak ítélt célok megvalósításában. Sajnos, ez Magyarországon nem terjedt el, ellentétben a legtöbb ázsiai és nyugat-európai országgal. Aki tehát adományoz, olyan szívjóságról tesz tanúságot, mely kevesekre jellemző.

 

Amennyiben úgy dönt, hogy adományával járul hozzá betegeket segítő tevékenységünkhöz, 18 000 Ft-tal egy rászoruló beteg egy heti, 70 000 Ft-tal egy havi ellátását fedezi.

 

Természetesen szívesen fogadjuk bármilyen, kisebb adományát is. Bankszámlaszámunk: K&H 10400913-50526548-72511014, Gyógyítás Művészete Alapítvány.

 

Mit tegyek, ha beadtam az adóbevallásom, de nem rendelkeztem az 1%-ról?

 

Az SZJA 1%-áról utólag, az adóbevallás beadása után is lehet rendelkezni. A NAV-hoz május 20-ig eljuttatható a rendelkező nyilatkozat.

 

Amennyiben gyogyitasmuveszete "kukac" gmail.com email címünkre eljuttatja adóazonosító jelét a kis zöld adókártyáról, mi elkészítjük a rendelkező nyilatkozatot, és eljuttatjuk az adóhatóságnak. Támogatóink kérésére az elmúlt években 50 - 100 rendelkező nyilatkozatot - felajánlásaink jelentős részét - szoktunk így, lezárt borítékban bevinni a NAV-hoz.

 

Ha Ön könyvelő, vagy nem az, de mások adóbevallását is elkészíti,

 

hozzájárulhat ahhoz, hogy felelősen döntsenek 1%-ukról, legyen az bármilyen kis összeg is. Tudjon néhány szervezetet javasolni, akik részére felajánlhatja.

 

Alapítványunkat több, mint tíz könyvelő segíti így évről évre. Nagy leterheltségük ellenére figyelmesek, és amennyiben az adózónak nincs saját jelöltje, a beleegyezésével szervezetünk adószámát írja be kedvezményezettként. Kérjük, csatlakozzon hozzájuk!

 

Adószámunk: 18276194-1-11

Ez úton szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik személyi jövedelemadó 1%-ukkal 2015-ben alapítványunkat, Jinjutsu gyógyító tevékenységünket támogatták.

A támogatás nagy részét a Tatabányai Jinjutsu Kezelőhely működésére fordítjuk. Ezzel lehetővé tesszük, hogy a környéken élők anyagi lehetőségeiktől függetlenül (tetszőleges adományért, a rászorulók pedig ingyenesen) részesülhessenek a japán gyógymódban. A bevétel többi része a közelben működő két gyakorló közösség tevékenységét segíti (pl. terembérlettel, külföldi tanító meghívásában), ahol a családjukat és környezetüket kezelő gyakorlók, önkéntesek képzése folyik.

Egy példa a felhasználására: a kezelőhelyen a kezelőágy után a második legfontosabb tárgy a számítógép. Az egyiken ugye kezelünk, a másikon pedig a feltételek megteremtésén dolgozunk, hogy működhessen a kezelőhely. Tavaly, épp miután megérkezett az 1%-os összeg, 7 éves kora előtt 2 hónappal tönkre ment a számítógépgép, újat kellet venni. Az 1%-ok nélkül hasonló váratlan kiadásokra nem lenne fedezet.

Sokan ismerik és elismerik tevékenységünket. 2015-ben 258 személy támogatta 1%-ával alapítványunkat – ettől a tatabányai székhelyű civil szervezetek közül csak három dicsekedhet több támogatóval. De látható, hogy ez sem nagy szám, így ehhez képest minden további javunkra rendelkező is nagy segítséget jelent.

Kérjük, ez évben is támogassa SZJA-ja 1%-ával a Gyógyítás Művészete Turulvölgyi Alapítványt, a környéken élő, általunk kezelt betegeket! Adószámunk: 18276194-1-11.

Köszönjük!