„Járfás Józsefné Éva vagyok és ez úton szeretnék köszönetet mondani a gyógyítások mesterének. Egy ismerősöm javaslatára kerestem meg, hogy a segítségét kérjem, amit meg is kaptam.

Év elején elvesztettem szeretett férjem. Nem tudtam feldolgozni, mély depresszióba estem. Igazából emiatt kerestem meg Andrást, de a kezelések alkalmával, egyéb betegségeimet is gyógyította, kezelte.

Gerincbetegségem 2014-ben kezdődött. Egy rossz mozdulat, miután már nem tudtam fel állni. Kezdődtek a vizsgálatok, lumbágó, 4-5-ös csigolyánál kiszakadt porckorong sérv. Megműtötték, de a fájdalom nem múlt el..
Már járókerettel közlekedtem. Az orvosok szerint 2 év is eltelhet, mire csökken a fájdalom. De sajnos 2 év után sem csökkent, sőt erősödött, és a jobb lábam 4 cm-t sorvadt… már nem voltam műthető, a hegesedések miatt, ami az előző műtétekből adódott... Ekkor úgy döntöttek, hogy fájdalomcsillapító stimulátort ültetnek be… Alapjában 3,5-es fokozaton használtam, de számtalanszor kellett 4,5-re állítanom...

A gyógyítás során éreztem, ahogy végig halad a gerincemen és lábamon az energia…Nagyon kellemes meleg érzés áradt végig egészen a lábujjamig. A kezelések után a fájdalmam enyhült, a stimulátort 3-ra le tudtuk csökkenteni. Két hónapig jártam kezelésekre.

Ez alatt az idő alatt volt, amikor fül gyulladással érkeztem Andráshoz… Első kezelés után nagy mértékben csökkent a fájdalmam, második után pedig teljesen megszűnt.

Ezen kívül állandó migrénes fejfájástól szenvedtem. A kezelések után teljesen elmúlt.

Visszatérve a depresszióra, amivel megkerestem. Egy hónap után örömmel vette tudomásul, hogy már mosolyogni lát, és eltűnt az üveges tekintetem.
Az altatókat teljesen elhagytam, az antidepresszánsokat felére csökkentettem (de ezeket már évek óta szedem). Közérzetem érezhetően javult. Már érdekelnek a körülöttem és a világban zajló dolgok.

Amennyire tartottam az első kezeléstől, annyira kellemesen csalódtam. Első alkalommal megragadott András végtelen nyugalma, békéje, odaadása. Már maga az egyénisége nyugalmat áraszt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert itt egyszerre gyógyul a test és a lélek. Én nagyon hálás vagyok neki ezért a két hónapért. Úgy gondolom, hogy a kezeléseket évente szeretném megismételni, amit már alig várok.”

2018. szeptember 8.


Az eredeti, teljes facebook bejegyzés itt olvasható: 

https://www.facebook.com/tatabanya.kezelohely/posts/273439433267031